Nechutnalo mi to, protože jsem si koupila staré vyschlé cigarety. Pořád mi bylo divné, proč chutnají tak hnusně, a pak jsem si všimla, že je to ještě stará krabička, která se už přes rok nevyrábí. A protože kouřím cigarety s mátou, je to vysychání ještě patrnější než u klasických cigaret. Když jsem si koupila nové, už mi zase chutnaly tak, jako dřív. :o)
Proč jsem nesáhla po ničem jiném - neznám nic, co by se dalo srovnat. Kofola a podobné sladké pití - fuj, ani kafe nepiju, tráva není přesně to, co by člověk potřeboval, když mu to má "pálit"... :o)
A ještě obecně k diskusi: kouřím 14 let a nikdy mi nikdo nevytkl, že bych ho svým kouřením omezovala. Nevím, jak jsou na tom mí přátelé kuřáci, ale asi dost podobně. Proto se mi nelíbí, když se z kuřáků dělá nějaká tlupa bezohledných hulvátů. Kuřák, který není zároveň tupec, se neohleduplně nechová... to, co zde je popisováno, jsem v praxi zažila jen u těch hospodských lopat, u Romů, u lidí z nižších sociálních vrstev - a ty tedy převychováte opravdu jen těžko.
Předchozí