| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mha přede mnou, mha za mnou aneb kouření

Taky si myslím, že problém je spíš v toleranci a ohleduplnosti. Jsem nekuřák (když nepočítám sváteční kouření někdy v sedmnácti letech na diskotéce:o)) a moje nejlepší kamarádka je silná kuřačka. Nikdy jsme s tím neměly problém. Ona ví, že se u nás nekouří (teď navíc máme děti, tak je to jasné) a automaticky chodí kouřit na balkón. Když jsem u ní s dětmi, tak chodí kouřit taky ven. Pokud se sejdeme bez dětí, vždycky se zeptá, jestli mi to nevadí-nikdy mi nehulí pod nos nebo u stolu při jídle a zas tak často se nevidíme tak si myslím, že mě to nezabije:o).
Naopak můj táta běžně kouřil doma, když jsme byly se sestrou malé a pamatuju si na časté dohady s mámou, kdy on nechápal, proč by si nemohl zapálit v ložnici apod. Vždycky se cítil hrozně dotčený a omezovaný, když se někde nesmělo kouřit, bral to jako útok na svoji osobu.
Asi záleží na tom, s jakým typem kuřáka se setkáte.

E.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.