| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O radosti z dětí

Tano, ohradila bych se proti tomu, jak jste zaujaté proti Čechám. Vím, že tohle není na všech místech ani obchodech, ale je opravdu čím dál víc těch, kde jsou dětské koutky na hraní a kde prodavačky jen nenadávají. Možná, že v Praze je to jiné a spíš se snaží v menších městech, nevím. Ale u nás ve městě si nemůžu stěžovat ani na prodavačky, ani na to, že by si mrně nemohlo hrát v obchodě. Pokud prodávající nechce, aby si děti hrály s hračkami, které jsou na prodej /což může být pochopitelné/, tak udělá v obchodě hrací koutek. Samozřejmě, že existují i nepříjemné obchody a prodavačky, ale mám možnost výběru, tak tam příště nejdu. A pokud chodím opravdu tam, kde jsem vítaná i s dítěmem, tam chodím ráda. Nemyslím, že v cizině je každý obchod obdařen takovými prodavači a takovými vymoženostmi, jako to píšete. Určitě lze narazit i na nepříjemné lidi. Jen se takovým lidem a obchodům vyhýbáte, jako např. já. Takže já můžu mluvit také jen o dobrých zkušenostech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.