| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mha přede mnou, mha za mnou aneb kouření

Nikdo vám pod nos nehulí... už se to tu propíralo 100x. Nějak nechápu, o co vám jde. To jako kuřáci nesmí vůbec kouřit, protože to nekuřákům vadí??? Nebo jak si to představujete? Vy tady - rozuměj militantní odpůrci kouření - pořád vytahujete model nějakého divného světa, kde jsou kuřáci něco jako gestapáci, kteří vám kouří pod nos, do kočárků, do škvíry pode dveřmi, ale já za téměř třicet let svého života neviděla žádného kuřáka, který by si liboval ve vydechování kouře do něčích nosů nebo do kočárků pod peřinku. Je to podle vás svoloč, která dělá chudákům bezmocným nekuřákům to nejhorší co může. Jakým právem se pořád oháníte? Nechápu.
Lionko, jen VELMI MÁLO lidí nemá auto. Značná část aut na našich silnicích jsou plečky z šedesátých, sedmdesátých let, které si mohou nechat o nějakém katalyzátoru jen zdát. Opravdu si myslíš, že dýchání výfukových plynů z takové Škody 110 nebo stařičké Avie je tvému zdraví prospěšné, zatímco nějaký kuřák v okruhu 100 metrů od tebe ne? Vždyť kouření je ve veřejných prostorách ZAKÁZANÉ, i v těch restauracích je omezené zákonem, tak co víc sakra chcete?
Psycholog to tu zmínil - kolik z vás nekuřáků, jen tak pro zajímavost, používá spreje obsahující freon? Recyklujete všichni odpad? Mají vaše auta katalyzátory, chodíte na měření emisí?
Podívej, já jsem takový možná naivní idealista, který jezdí ekologickými dopravními prostředky (autobusem a autem velmi výjimečně), nekupuje si výrobky testované na zvířatech, nenosí kožichy, ale KOUŘÍ. Kouří s vědomím toho, že to jeho zdraví neprospívá, ale zároveň taky s tím, že to životní prostředí nijak extrémně nezatěžuje, daleko míň, než jedna - dejme tomu - plechovka od Coca-coly, odhozená v lese. Vůbec mě nezajímá, že to někomu, kdo je ode mne x kilometrů daleko SMRDÍ. Mě toho smrdí! Dodržuji platné zákony, nekouřím tam, kde se to nesmí, ani v hospodě během jídla, takže nemám sebemenší důvod mít vůči nekuřákům výčitky. Ale jejich vzrůstající militantnost je mi docela proti srsti, protože fanatismus je bohužel kořenem nejednoho zla. Záminka se najde vždycky, hlavně když je na kom si zchladit žáhu, že? :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.