Ahoj, nejsem si jistá, jestli ti nezaručenou informací pomůžu, ale: Pizzeria Corleone má ještě jednu restauraci ve Slezské ul. na Vinohradech (přímo na Míráku - tel. 222515448) a tam je restaurace rozdělená na tzv. zimní zahradu, která je nekuřácká a druhou část, jež je oddělena úzkou chodbou. Jelikož mám též bronchiální astma a polyvalentní alergii, bojuji s těmi samými problémy už od 18let. Po pobytu v jemně zakouřeném prostředí mám po celém obličeji červené fleky, které svědí a mokvají, nemluvím o tom, že nedýchám - to už jsem si zvykla. Minulý týden jsem tam byla na večeři a kupodivu jsem flekatá ráno nebyla :-) Navíc tam opravdu výborně vaří. POH
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.