Kdyz jsem to cetla,tak jsem premyslela,jestli jsem nahodou ze spani nepsala tento prispevek.U nas to bylo to same.Taky jsem si malovala jak budu jenom kojit cely pulrok,ale i kdyz mam dost mleka, z nejakoho důvodu ho nase sluničko prostě nechce. Sice mi trvalo týden než se naučila pít z flašky Sunar, zjistila jsem že Nutrilon Pepti je tak hnusný, že se jí nedivím, že ho nechtěla. Teď dávám Sunar na noc a v oběd už zkusila jablko a banám a vždycky mi vyrve lžičku z ruky jak jí to chutná. Místo buzení v noci po hodině se budí po třech a je spokojená. Prostě si už sama řekne co chce. Během dne se však snažím kojit stále, ale stejně mi pak řve hlady. Tak uvidíme. Zdraví Alena.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.