Mela jsem to stejne,ale pak najednou prikrm ubyval a mliko pribyvalo. V 4mes mel jen 5kg a pak pribiral 1kg za mesic. Mliko se upravilo. Dost dam na bylinky a hodne pit 3,5l denne. Kojila jsem pouze do 7 mes bez pridavku jidla a kojim stale a ted ma mlika, ze z odstrikaneho je kase. Nedej se zastrasit,taky jsem si myslela,ze je to jednodussi. Ted ma rok a 12kg - a stale kojim. Vydrz! Jo a nema zanet stredniho ucha? U toho deti placou, kdyz saji. Li
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.