Díky za článek. Dost mě pomohl tvůj první díl a čekala jsem jak dopadneš. Můj syn pil velmi dobře jen 14 dní a pak kopal a pouštěl se. Musela jsem ho nechat odříhnout hned tak po 1 minutě protože se napolykal vzduchu. Bojovali jsme oba, já si říkala že se to srovná a bude líp. Po třetím měsici ale za 3 týdny přibral 60g a pak už nic. Kňoural a já se snažila to rozkojit. Pak mě naše paní doktorka půjčila i váhu na celý den a nakonec dala zkušební dávku příkrmu. Když po nakojení fňukal a dál nechtěl tak dostal příkrm a vytáhl si 130!! Pak spal 5 hod. v kuse.Tak jsem to vzdala a začala přikrmovat. Je teď veselý, jí tak po 3 až 3,5 hod a i bolení bříška je pryč. Sice jsem to taky obrečela ale teď vidím že než trápit děti tak radši přikrmovat. Nejhorší je že kampaní o kojení člověk pořád hledá chybu u sebe a říká si v čem jsem jako kojná zklamala.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.