| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku V cizí školce, s cizí učitelkou, s cizími dětmi...

Docela mě štve, že naše paní ředitelka přehazuje děti ze třídy do třídy.Chápala bych to, kdyby děti seřadila třeba podle věku, ale docela mě naštvalo, že dceru přešoupla od září do jiné třídy, k jiné učitelce a nebude tam mít žádné svoje dosavadní kamarády. Prý musela ubrat ve třídě, kde dcera byla dosud. Jenže jedno dítě dala do jedné, druhé do druhé, třetí do třetí třídy. A místo nich pak přijala 2 úplně nové, které ještě do školky nechodily a nemají ve třídě sourozence. Jsou to děti ještě mladší a přidružila je ke starším dětem. Naše děti pak šoupla k nováčkům.
Když jsem se byla zeptat, proč to udělala, tak začala něco koktat o dětech polodenních a celodenních. Naše polodenní šoupla jinam a nahradila je novými také polodenními.
Když jsem jí řekla, že dcera těžko snášela, když např. paní učitelka nedorazila ani do 8:30 (má chodit na 7 hod.) a já dceru musela dát (chodím do práce) do vedlejší třídy, že se mě každé ráno ptá, jestli jde to té své třídy a která paní učitelka tam bude a jestli tam bude mít své kamarády? Paní ředitelka řekla mi řekla, že se nemám nechat vydírat!!!! To mě docela šokovalo. Co si mám o tom myslet? Jenže další školku vede stejná paní ředitelka, takže tam můžu čekat totéž. A ostatní jsou již daleko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.