vendy, mléko pro kojené děti, které jim zahustí v bříšku mlíčko aby neublinkávali není mléko, ale přípravek zvaný Nutriton, jež nemá s mlékem nic společného. Opravdu by mě zajímalo, jestli bys v situaci "vaše mléko dětem nestačí, zvolíme něco jiného" byla dost v obraze, abysis dobře vybrala anebo bys uvítala diskusi s oním lékařem, který by ti pomohl. Já se dost v obraze necítila. Diskusi mi nikdo nenabídl a já si prostě musela zvolit sama. To že mi nikdo nepomohl mi vadilo a vadí!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.