| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mha přede mnou, mha za mnou aneb kouření

tak ještě jednou.
Já jsem tu přepsal zákon 37/1989 a jeho § 4 který hovoří naprosto jasně.
Může vám kuřákům přijít jako omezující, a to také je, ale je to prostě zákon tak se podle něj už konečně řiďte.
Tady vůbec nejde o maminku, ale do té restaurace může vejít kdokoli, komu vadí kouř z cigaret. A podle tohoto zákona jestliže se v té době podávají snídaně, obědy nebo večeře tak tam nemá NIKDO co kouřit. Jestliže kouří porušuje zákon.

psycholog tu psal.
Nijak jsem nenapadal ani takovou vec, jako je povinnost, mit vyhrazene nekuracke prostory (asi mensi-logicky). Jenze se tady ukazaly nazory, ze mensi a okrajove prostory maji mit ti KURACI. A to ne na zaklade nejake dohody, ci z vule majitele, provozovatele, sefa a vedouciho. Ale na zaklade (jakehosi) SVATEHO PRAVA, ze kour je 2.kategorie, majiteli dej mi klice, zamknu te ve sklepe.

Vyhrazené prostory opravdu mají být pro kuřáky, ale ne na základě SVATÉHO PRÁVA, ale opět zdůrazňuji ZÁKONA. Nevím co tady máte pořád s tou nadřazeností. To je demagogie kdy se schováváte za mučednictví.

Co se týká zákazu kouření na pracovištích, tak ten už samozřejmě platí také. A že se nikdo s personálu v restauracích neozval, tak to jen vypovídá jak v to téhle zemi chodí a kdo je militantní. Myslím, že takový zaměstnanec by si nejprve vyslechl něco v tom smyslu, co vlastně chce , když dělá v hospodě a pak by letěl.
Kuřáci pořád brečí jak je zákon omezuje, a to ho ještě nedodržují a když jsou na to upozorněni tak křičí ještě víc.

Co se týká otazky prázdných restaurací, tak toho se vůbec nebojím. Za starých časů se taky křičelo, která vláda zdraží pivo, padne. A pivo je dneska drahý jak nikdy a přesto jsou hospody plné a vláda na svém místě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.