Prcek Poo: Jistě, ale o tom jsem nemluvila. Jsem pro vznik zákona, který by ZAKAZOVAL vjezd do města automobilům vyjma dopravní obsluhy, sanitek, taxíků a dalších motorových vozidel, která konají VEŘEJNOU SLUŽBU. Osobní automobil POUZE ZA PŘEDPOKLADU, že má jeho řidič opravdu vážný důvod - viz případ Milady, která má dítě s poruchou imunity. A sakra dohlížet, aby se onoho zvláštního povolení nezneužívalo a nevydávalo se za bonboniéru a flašku vizoura. Na druhé straně posílení MHD, zejména ve špičkách a zkulturnění přepravních podmínek, i když dle mého názoru patříme v Evropě k lepšímu průměru - aspoň jak jsem si mohla sama všimnout. Výstavba parkovišť na okrajích Prahy, kde by člověk, který dojíždí za prací a nemá možnost použít vlak nebo autobus (všude nejezdí nebo jezdí nedostatečně) mohl auto BEZPEČNĚ zaparkovat (tzn. hlídané parkoviště) a přesednout na městskou.
Zákony na omezování kuřáků existují a měly by se dodržovat, proti automobilistům nejsou a přitom si s kuřáky mohou podat ruce - také zamořují životní prostředí.
Předchozí