Právě se rozhoduji, co udělat s kojením. Kvůli bolestem břicha bych potřebovala přestat kojit a začít užívat léky. Mám ale výčitky, když malá(1 rok) stále "chce". Je to pro mě i trochu pohodlnější - v noci se často budí a chce pít. Nevím, co dělat - Přetrpět (občas šílenou, občas je malou) bolest a kojit dál, nebo přestat a začít užívat léky. Mám strach, že odstavení taky nebude žádná legrace. Poradte!!!!!!!!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.