tak to je už opravdu silné kafe. Kde žijete, nebo spíš kde byste chtěla žít? Tam kde platí co není zákonem zakázáno je povoleno? Co je to za blbost. V zákoně nemůžete mít popsanou každou situaci, která vás může potkat. Vyhodit matku s dítětem s podniku protože mi tam dělá nepořádek. Jak velký nepořádek? má kolem sebe drobky, vylil limonádu nebo nedej bože ruší ostatní hosty.Tak to by ten člověk prohrál soud na celé čáře. Víte, že se nedivím počtu narozených dětí u nás. Koho by bavilo hádat se o trochu toho životního prostoru pro mě a mé dítě na který mám navíc ze zákona právo s takovými demagogi jako jste vy. Vždyť vy neumíte nic jiného než si pořád stěžovat co vadí vám a vy na to zákon nemáte. Potom ještě rozvíjet demagogické příklady ze života a závěrem říct, že ten zákon je špatný. Možná je, možná neni. Již po 3 píšu. Od toho máte svého poslance a říkejte to jemu. Ale nic z toho o čem píšete, tedy že na vaše bolesti zákon není, nebo že je ten zákon pitomý vás neopravňuje ho porušovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.