mimo jsem si dal když jsem poprvé reagoval a bylo to zrovna na tvůj příspěvek a právě proto, že mimo si byla ty a to řádně. Vysvětlil a popsal jsem ti v něm znění onoho zákona. Navíc jsi mi stále neodpověděla na otázku proč bych nemohl jít večer do restaurace se svým dítětem. TY tady pořád řešíš, že máš takové a onaké problémy a na ně zákon není. Tak uš si konečně kuřáci uvědomte, že tu ten zákon je a chovejte se podle toho. I kdyby vás bylo 49% tak je vás menšina a ten zákon je správný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.