Vyhodit matku s dítětem s podniku protože mi tam dělá nepořádek. Jak velký nepořádek? má kolem sebe drobky, vylil limonádu nebo nedej bože ruší ostatní hosty.Tak to by ten člověk prohrál soud na celé čáře. - nebuďte si tím tak jistý. V takovém případě by šlo o tvrzení proti tvrzení, a to se dokazuje sakra těžko. Majitel může tvrdit, že mu to dítě způsobilo závažnou škodu na majetku a ta matka bude těžko prokazovat, že ne. Je vidět, že o českém soudnictví toho víte dost málo.
Víte, že se nedivím počtu narozených dětí u nás. Koho by bavilo hádat se o trochu toho životního prostoru pro mě a mé dítě na který mám navíc ze zákona právo s takovými demagogi jako jste vy. - ve slově demagogy se píše tvrdé y. Kromě toho já vám neberu to, na co máte ze zákona právo a ani ten zákon neporušuji.
Vždyť vy neumíte nic jiného než si pořád stěžovat co vadí vám a vy na to zákon nemáte. Potom ještě rozvíjet demagogické příklady ze života a závěrem říct, že ten zákon je špatný. - o kom mluvíte? Nikde jsem neřekla, že je ten zákon špatný. Kromě toho jsem si ani jednou nikde nestěžovala. To VY si pořád stěžujete, viz odstavec výše.
Předchozí