Prosím, koj dál. Lepší menší příbytek na váze ( někdy jsme neměli vůbec žádný)a utahaná matka po dobu pár měsíců, než za pár let nemocné a alergické dítě. Neprospíš pak daleko více a zdraví dítěti už taky nikdo nevrátí. Své druhé dítě jsem téměř nekojila, syn se narodil veliký , mně se tvořilo mléko až po týdnu a ještě v malém množství. Takže "ubohé ubrečené dítě" muselo dle názoru sestřiček dostat umělou výživu. Je od narození pohodlnější typ, takže nějaké dodatečné přisátí ( i přes 3 denní hladovku)se už nekonalo. Dnes je syn alergik a každé banální nachlazení se mění v záněty dýchacích cest. Další dítě jsem sestrám nedala do ruky a kojila téměř dva roky. Nemoci se nám nevyhýbají (což ostatně nikomu), ale dostane se z nich časem sám a bez léků. Takže zdar několika měsícům časů, kdy si myslíme, že dál už to nejde. Jde a stojí to za to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.