I mě podobné články dodávají trochu energie. Já jsem rovněž Byla ( a to byla zdůrazňuji) příznivkyní kojení až do skonání. Mě začaly problémy s kojením hned od začátku, musím říct, že mou vlastní vinou. Chybu při kojení jsem odstarnila a vše šlo asi 3 týdny dobře, ale potom to začalo. Kojení po 2 hodinách byl pro mě malý zázrak. Navíc jsem se těšila, že začnu trochu cvičit, jakmile jsem jen déle doma uklízela mlíčko mi mizelo, jak kouzlem. Rady vše jsem vyslechla a snažila se je dodržovat. Nařizovala si budíka na noční odstříkávání, jedla homeopatika, polévky apod. Vše marno. Eliška za 3 týdny přibrala jen 250 g, tak jsem ze zoufalství koupila Nutrilon. Se slzami v očích jsem si připravila první dokrm. Dala Elišce pít z prsu a pak lahvičku. Eliška tomu napřed moc nerozuměla, ale potom to šlo. Eliška začala přibírat a já se uklidnila. Eliška lahvičku již nepotřebuje a vůbec jí nechybí. Je dobré do lahviček zainvestovat a koupit dudlík od Aventu. Teď bude Elišce 5 měsíců a já plně kojím po 3-4 hodinách a mám víc času, jsem klidnější. Takže držet se zarputile kojení bez příkrmů je někdy hloupost.
Šárka
Předchozí