Myslím, že jsi to správně nepochopila. Tady rozhodně nikdo nechtěl tvrdit, že kdo si chloupky neholí, tak automticky musí smrdět. Naopak bych řekla, že každý vyjádřil svůj osobní pohled na věc a nikomu jinému jej nevnucoval. Já osobně si nohy i podpaží holím, protože jsem k tomu "dozrála". Ne pod tlakem módy, ale spíš všeobecného "společensko - hygienického vývoje". Holení se vžilo jako prvek hygieny v průběhu let. Zuby si lidé také nečistili od nepaměti. Ale vývojem k tomu nakonec dospěli všichni (nebo skoro :-)Jsem přesvědčená, že generace našich dětí bude holení předpokládat jako samozřejmost - ať se nám to líbí nebo ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.