Můj názor je ten, že by se každý měl holit či neholit podle toho jak se jemu/jí zlíbí a vyhovuje! Já osobně si holim podpaždí, mezi nohama a nohy, ale na ty nohy bych se nejradši vyprdla tam mi to přijde zbytečný. Ale zase muj chlap by protestoval... Kdežto podpaždí a rozkrok, tam bych nemohla bejt zarostlá, je mi to příjemnější hladký a taky si myslím že člověk míň smrdí když jsou ty vedra a pořád se potí. Taky mě sere jak dnešní společnost tolik bazíruje na píčovinách typu oholený nohy, preferuje se nepřirozenost (vychrtlost, silikony...) a starost o vzhled, před přirozeností a starostí o to co má člověk v hlavě
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.