| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Máš v podpaží bobra!

Tak mě se zas zvedá žaludek když vidím v podpaží nebo na hrudníku oholeného "chlapa".:-)) Ale proti gustu ... když se mu to líbí, proč ne?

Co se týká mého holení mám podobné pocity jako Maceška, na rozdíl od ní se ale už dlouho nenechám manipulovat veřejmým míněním ani dcerou, a zkrátka se neholím. Nikde, jen občas trošku nohy, protože je mám většinou holé ale kazí mi to pár řídce roztroušených chloupků. Ani jinde jsem zvlášť neobrostla, hlavní ale je, že jsem si jistá, že příroda moc dobře ví, proč tam ty chlupy dala a já její rozhodnutí respektuju.
Kdysi před časem jsem se nechala zviklat a holila se. Jak jsem už psala, moc zarostlá nejsem a jako blondýna ta troška co jí obrůstám není moc vidět. Ale ty fialové boláky co mi po holení zůstávaly, ty viděl každý zřetelně ze sta metrů. Na koupališti jsem stahovala plavky do slabin (marně) a vypadala jak kdybych měla lepru. A to jak jsem vypadala je ještě nic proti tomu jak jsem se cítila! Holení mě bolelo, chloupky mi zarůstaly, pokaždé jsem se coby holátko v podpaží odřela (bez ohledu na použitý druh či množství antiperspirantu). Zkoušela jsem holení nasucho i namokro i s růžnými gely, depilační krémy i pěny, zkrátka kde co. Podle jedné rady jsem po holení nešla den na slunce(boláky se objevily), podle jiné šla na slunce ihned po odchlupení /objevily se též), desinfikovala se, zkoušela Tea tree, no kde co, výsledek vždy stejný.
Naštěstí jsem se dostala už tak daleko, že si to prostě dělám podle sebe a jestli se to někomu nelíbí, má problém, který se mně netýká. Doporučuju to všem, je to skvělé. Holit jsem se nenechala ani u svého posledního porodu (z prvního nebyl tou nejhorší potíží nástřih, i když mě dal zabrat, ale dorůstající svrbějící chloupky které se zachytávaly do vložek i kalhotek). Takto to bylo super a kupodivu mě k tomu ani nikdo nenutil.

Takže se nenuťte ani vy, co vám to nesedí. Komu to vyhovuje, ať se holí, ale mě to nevyhovuje a tak se holit nebudu, a kdo chce ať se přidá:-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.