Taky jsem jako dítě a puberťačka byla spíš pro přírodní vzhled, ale co jsem začal randit s manželem, tak jsem pouze pro něj holila snad všechna možná místa. Je to hrůza ! Podpaží jakžtakž jde, nepálí to tolik a když chloupky dorůstají, tak to tolik neškrábě. Nohy mám jak potažené silonkama (ten pocit opravdu nesnáším) a je mi na ně zima a nejhorší je oholené přirození. Když se oholím, pálí to, vyskáčou mi svědivé pupínky a pak když to dorůstá, musím se drbat jako pes. Už jsem to několikrát manželovi sdělila, jak je mi to nepříjemné, ale pořád slyším jen to jedno a samé : mě se tak líbíš víc. Přitom sám je chlupatý jako medvěd a když jsem se ho ptala, jestli se taky oholí na intimních partiích, tak si jen poťukal na čele. Rozhodně nepatřím k těm, co hodlají za krásu trpět, neboť trpím i bez krásy a tak svádíme s manželem boj o chlupy na mých nohách. Zlatá příroda. Někdy mám ale pocit, že to manželovi vadí tolik, že by si radši našel nějakou vyholenou uhlazenou a silikonovou trubku, která by pro něj skočila i z mostu. Takže ať žijí bobříci, protože jedině tak zůstane žena sama sebou. J.
Předchozí