mam 2 kluky , prvniho jsem chtela naucit na nocnik v 16 mesicich , ale to bylo vzdycky revu a stresu , tak jsem to vzdala. Az byl vetsi tak zacal mamincina prdelka chodit porad za mnou a to i na zachod i tatinka a moc se mu to libilo, Tak jsme koupili male prkno na zachod a ono to slo. vetsi problem jsme mneli s kakanim to si nerekl a ani tam nechtel sedet takze obcas to bylo ve slipech plinu uz jsme pouzivali jen na noc. taky jsme to prezili a kdyz jsme jeli do chorvatska tak jsem mu plinu do autobusu dala. Achtelo se mu na zachod a nelibilo se mu ze se do ni ma vycurat ale nic jineho nezbylo.taky v chorvatsku prestal curat do plinky v noci ikdyz jsme uz byli doma. ten mladsi je zvedavy jak opice nocnik jsme nepouzivali vubec ,protoze vsechno okoukal od brachy asi jsem mnela stesti , ale abych budila dite v noci to nikdy radsi at ma pliny do 4 let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.