Co mají co lidé koukat ženám po nohách? A že se Vám nelíbí neoholené nohy a ještě na ně koukáte a soudíte, to je fakt Váš problém.
Pro mě je tedy úplně normální a přirozené se neholit nikde. Jednou jsem tedy zkusila podpaží a byla to hrůza. S lidmi se tedy o holení nějak nebavím, ale nevím o nikom, kdo by se holil (kromě tváře mužů) A taky jsem přesvědčná, že příroda dobře ví, kde co potřebujeme a proč, tak to tam také tak narostlo. Sukně nosím dlouhé, trička s krátkým rukávem taky skoro vždy a v MHD moc nejezdím. A pot nikoho mi nesmrdí.
Jinak je samozřejmě věcí každého jednotlivce, co dělá se svým tělem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.