Celá tato diskuze mi přijde jako jeden velký nesmysl. Každá máme jiný názor. Ale nelíbí se mi věty typu - ti, co se neholí, jsou prasata a smrdí! To se na mě nezlobte, ale to mi přijde, jako když to napíše ženská se základním vzděláním!
Já se tedy holím v podpaží, nohy i dole. V podpaží se holím poroto, že pokud mi začínají růst chloupky, tak se prostě cítím víc než je zdrávo. Nohy si holím pouze z estetických důvodů, jinak bych to nejradši zabalila :-) a dole se holím proto, že 1) se to mýmu chlapovi líbí a za 2) proto, že mi opět přijde, že pokud mám zarostlé přirození, tak mám blbý pocit, že musím páchnout. Ale nebojte se, dole se neholím pravidelně. Tak jednou do měsíce. Pro někoho je to možná málo, pro mě je to až dost :-)
I přesto, že se oholím, neodsuzuji lidi, kteří se neholí.
A oholenýho chlapa jsem měla jen jedinkrát a pěkně to kouše, když už zarůstá a je jako spařený prase při zabíjačce, takže raději pěkně zarostlého chlapa. Jsou pro mě víc sexy!
Manžel se holí v podpaží a to jen proto, že mu přijde, že míň páchne potem. Mě se to ale prostě nelíbí!
Předchozí