Já se pohybuju tak někde uprostřed, podpaží holím přes léto tak jednou do měsíce jen zastřihávačem, aby to moc nekoukalo a nedržel se v tom pot. Nohy jsem si neholila nikdy. Dřív jsem si holila rozkrok, ale jen částečně a podobně často jako to podpaží. Trochu kvůli bývalému partnerovi a aby to moc nekoukalo z plavek. Jenže nový přítel se na to tvářil trochu rozpačitě, i když nic moc neříkal, jen si občas postěžoval že ho to píchá :-) Tak jsem toho holení nechala a z mého současného bobra je unešený a pořád mi tu zarostlou kočičku chválí a s ještě větší chutí se s ní mazlí :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.