To teda koukám... kdybys mi to neřekla, tak bych do dneška nevěděla z čeho jsou vyrobeny, to by mě fakt nenapadlo :o)) Já jsem tím jen chtěla říct, že není jediný rozumný a logický důvod, proč byl měl dospělý člověk pít kravské mléko a že to přináší určité svá rizika. Kráva se taky neprolívá mlékem a nežere máslo a přitom mléka denně nadojí několik desítek litrů, ač je to pro její tělo obrovská tělesná námaha vyrobit lidem 30 litrů mlíka za den, teleti by stačilo pár litrů.Ona to taky vydrží jen několik malinko let než ji ten "chov" zdecimuje tělo úplně. Ale to je diskuze na jiné téma, omlouvám se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.