Souhlasim s Johankou, take jsem absolutni prase, co se nikde neholi. Manzel mi nezahyba, od pratel a znamych (a to mam celkem dost dobrych pratel a znamych ve ctyrech zemich na dvou kontinetech, kde jsem zatim mela tu moznost delsi dobu zit) jsem nikdy nezaznamenala zadnou negativni reakci. Asi to bude taky v tom, jakeho kdo ma manzela a jake ma zname. Proste vrana k vrane seda. Nechte nas "prasata" taky zit, v metru si od nas muzete poodsednout, nam to vadit nebude :))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.