| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Očistec zvaný kojení II

Ahoj,
vím přesně jak se cítíš.Očistec s kojením jsem si prožila už dvakrát a oba zápasyjsem prohrála.
Obě moje děti sice u kojení nebrečeli,ale dřív nebo později přestali přibírat na váze a víc mléka (navzdory nonstop přikládání,navzdory konzultacím a návštěvám na Lize kojení v Krči,navzdory odstříkávání) jsem prostě nevyrobila.
U Matěje jsem s mozkem zmasírovaným Betynkou a spol.,kde je matka s příkrmem v podstatě odepsaná (článek uznávající že to občas fakt nejde se tam objeví tak jednou do roka pod čarou) odmítala příkrm asi 4 týdny.Nakonec jsme skoncili v nemocnici,s téměř podvýživou a špatným krevním obrazem.Dostal Sunar a postupne bylo po kojení.I když ho nedostal z lahve,ale stříkačkou.
Madlenku jsem šla preventivně porodit do Krče,vyhlášenou baštou kojení.Odhodlaná,že tentokrát to dokážu.Vážila jsem i doma každé kojení a už druhý týden mi bylo jasný,že prohraju i tentokrát.V době,kdy měla pít 100ml,jsem navážila max.30ml.Sice pila často,ale šla s váhou dolů a přišel Sunar.Bohužel v tomhle případě jsem prohrála rychleji,protože s dvouletým capartem v období vzdoru se těžko kojí v klidu a na odstříkávání čas nezbýval vůbec.
Přesto jsou zatíám oba díkybohu zdraví a spokojení.Přesto kdykoli jim v životě něco bude,budu si vyčítat,že jsem nekojila.Přesto (i teď)kdykoli si to uvědomím,tak brečím.A to bych se pomalu mohla živit jako laktační poradkyně.

Tak maminy kojte a my,kterým to prostě nešlo,i když udělaly co mohly, my si to navzájem napišme alespoň taky,když všude kolem na nás útočí ty obrázky radostně přisátých mimin..
Jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.