Já si podpaží holím od té doby co mi tam začalo něco růst, pak jsem přidala depilaci nohou. Jsem tmavovlasá a nohy bych měla chlupaté jak chlap. Taky chodím každý měsíc na kosmetiku a nechávám si strhnout voskem "knír". Dost často si holím přirození. Prřipadám si pak krásně nemravná, vyzývavá a sexy. Zrovna tak, jako si občas ráda obléknu korzet a punčochy. Zkrátka občas chci být "kurvička jen pro něj". Asi jsem úchyl:-) Je fakt, že byla i krátká období, kdy mě depilování moc nebavilo. Ale manžel to nijak nekomentoval. Asi mě miluje kvůli jiným věcem než jsou chlupy:-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.