To je super,jsem ráda,že jsou lidi co umějí říct nahlas,že se prostě neholí.Jsem cukrářka v létě je na cukrárně jak v peci,tak ráda nosím sukynku,to mě,ale nenapadlo,že se stanu hned tématem dne mojí dobré kolegyně!"KAČENO TY SE NEHOLIŠ????Nejdřív mi to přišlo k smíchu,ale po 2 hodinách povídání o tom jak je to nechutný mě to dost zamrzelo!!!Vlastním názor,že když má někdo potřebu se holit tak ať to tak dělá,ale ať to necpe druhým,který to viděj jinak.Nicméně sem podlehla tomu,že sem okusila nebýt PRASETEM,bláhově sem zatoužila být člověkem.Výsledek?Mám trochu tmavší chloupky,jsou hned vidět,začala jsem se žiletkou a až potom co sem zjistila,že chloupky jsou silnějšía silnější koupila jsem si depilátor.Zrovna minulý týden jsem se rozhodla dát přebytečná kyla dolu ha ha,nevšimla jsem si,že můj drahý vešel tiše do koupelny/málá totiž konečně usnula/a když mě viděl jak si holim depilátorem třísla s hrůzostrašnejma grimasama,jen prohlásil"STOJí TI TO ZA TO?!"Nabídla jsem mu,že to může vyzkoušet a natáhla jsem se s depilátorem k jeho prsům.Neumim si to vysvětlit,ale on nechtěl!ha ha Možná nemusim dodávat,že potom co viděl ho veškerá chuť na sex ten večer prostě přešla.Dneska už se holit musim,až teď mi to připadá ošklivý,když to neudělám mam všude prales.A co ta moje kolegyně?Pořád tvrdí,že to je základ,být oholená i když pak na sobě máte desítky pupíénků,který mizej jen velmi pomalu.Musim říct,že ty chlupy mi slušely víc.
Předchozí