| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Očistec zvaný kojení II

Ahoj holky!
Je mi nesmírně líto, že jste prožily taková trápení. Musím se vyjádřit k problému ,které tady většinou popisujete. to že Vaše děti plakaly před kojením paradoxně způsobilo to, že jste měly moc mléka a strašně silný spouštěcí reflex. Vaše miminka se zřejmě mlékam až dusila, proto se bála k prsu jít - to je jedna možnost a druhá je, že je při pití pálila žáha a proto také plakaly. Nebudu zde popisovat řešení situace, bylo by na dlouho.
Já sama se kojením velice intenzivně zabývám, ale ne fanaticky. Dokážu se vžít do situace maminky, které trápí neůspěšné kojení, neboť jsem to také zažila. Znám spoustu fint, kterými se neúspěchy v kojení dají vyřešit, proto se nebojte mi zavolat v akutních případech každý den od 8 - 20 hodin na pevnou brněnskou linku 548 210 912, nebo na mobil 603 780 956. Všem Vám z celého srdce přeji krásné mateřství a spokojená miminka a hodné manželé, což je také velice důležité.
Ahoj vaše odbornice přes kojení Pavlína se třemi dětmi

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.