| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Máš v podpaží bobra!

Přeji pěkný den.
Nemohu jinak, než souhlasit...dle mých zkušeností, že lidé s neoholeným podpažím vážně víc zapáchají. Osobně se holím všude. Jednak poto, že právě hl. v podpaží a i v rozkroku je to dle mého hygieničtější a příjemnější a jednak proto, že si nedovedu představit, že bych šla do práce v sukni se zarostlýma nohama!
Dámy ruku na srdce...můžeme si říkat jak chceme, že to budem dělat podle sebe, ne podle módy, nebo kvůli názoru někoho jiného(např.muže). Ale které z Vás neudělá dobře, když Vám muž(ať už Váš, či cizí) řekne, že Vám to dnes tak sluší...? Nebo stačí, aby se za Vámi nějaký muž jen otočil s obdivným pohledem a které z Vás, i když to veřejně nepřipustíte se alespoň trochu nezvedne sebevědomí...? Ve výsledku to tedy neděláme tak docela kvůli mužům, ale kvůli sobě samým. Protože mám pocit, že právě obdiv mužů, to je to, co nám dává sílu být těmi milujícími, příjemnými ženami.(No, nemáte po takové zkušenosti hned lepší náladu?)
Myslím, že těžko Vám muž vysekne poklonu, pokud už z dálky ucítí odér Vášeho potu a málokterý muž asi ocení tzv, přírodní typ s hustým porostem. Ani srostlé obočí u mnoha mužů nevyvolává obdiv. Ono je tedy jedno, jestli budete cítit potem, lacinou voňavkou, nebo cigaretami...(fascinovala mě na škole má kamarádka, seděla se mnou na Aj v lavici...po té co se na kc.přestávky vrátila z "kouřovky", cítila jsem jí skutečně už ode dveří...přišla ke mě, vzala si žvýkačku, dýchla na mě a po té se mě zeptala, jestli není nic cítit...nemusím asi dodávat, že žvýkčka "neměla šanci"... )Ani jeden odér, ani pohled ve mě nevyvolává příliš příjemné pocity, ale to už zabíháme k jiným tématům....
Sohlasím s tím, že vše je věcí každého a tak i toto berte pouze jeko můj názor.... . Myslím, že nejsem žádná fiflena, nebo fintilka, co musí jít za každou cenu s módou a musí být in(jak by to možná mohlo působit). Naopak! Hranaté boty, či boty s dlouhou špičkou se mi nelíbí, minisukně taky ne, vlasy si neodbarvuji, ani nebarvím, podle posledních výstřelků a navzdory dnešní módě jsem se (podle některých) brzy vdala. Přesto, že tedy evidentně nejdu s "módou", dokážu docela dobře být šťastná... .

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.