Když jsem chodila s dcerou plavat, chodila tam i maminka se šííííleně tlustým miminkem, které taky tomu pohybu moc nedalo - plně kojeným :o) A s nimi tam byl i starší sourozenec, takové vyžle věčně v pohybu. A ta maminka říkala, že i ten starší kluk byl coby miminko naprosto stejný líný otesánek...
Moje dítko nijak obzvlášť tlusté nebylo, ale taky bylo silnější, a jak postupně roste, tak se taky nějak "upravuje" a připadá mi takové nějaké hubenější a hubenější...
Takže Jitko, nezoufej, určitě to bude dobrý :o) Každý holt máme nějakou postavu :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.