Jsem lékařka se čtyřmi kojenými dětmi. Váš příspěvek je pro mne velice zajímavý, potvrzuje zkušenosti homeopatů - které současná klasická medicína vůbec neuznává - že mohou být děti odmítající mateřské mléko (nejčastěji typu Lycopodium, Sepia, Silicea - ale i jiné) i matky, jejichž mléko děti odmítají (to už je méně časté, ale pamatuji si, že lék na tento problém je v Kentově Materii medice). Já sama mám už slušnou sbírku homeopatik právě k mateřsko-dětským problémům, které současná medicína ignoruje.Z velké části jsem přezbrojila z klasické medicíny na homeopatii.
Ve vašem případě byste se asi nedoptala rady u lékárníka či praktika, kterýdělá homeopatii jen povrchně - na chřipky apod. Je třeba jít za někým, kdo se homeopatii věnuje více do hloubky. kdyby se Vám podařilo určit typ Vašeho synka , moc by Vám to pomohlo i do budoucna . mohla byste de facto přerdvídat mnohé jeho problémy a jeho terénní lék mít vždy po ruce.
Jinak se musím připijit již k výše mnohokrát uved. skoro až klišé, že primární je mateřské láska, kojení je jen jedním ze zpúsobů, jak si ji užít.
Předchozí