Já jsem na tom podobně.Úplně to chápu.Taky jsem přírodní člověk a nerada si holím podpaží, dělám to jen přes léto a když si beru tílko.Třísla do plavek jsem zvládla už v pubertě, kdy jsem byla terčem posměšků a pohledů.Ale nohy ty teda zásadně odmítám.Myslela jsem, že už jsem poslední žena s chlupatýma nohama na světě.Mám radost, že je nás takových vícero.A melírek, tak ten teda taky nechci.Od svých sedmnácti se s drobnýma přestávkama odbarvuji na blond a vyhovuje mi to.Prý nejsem in. Ale je trochu zvláštní dělat to, co dělají ostatní jen pro to, že to dělají všichni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.