Ze začátku jsem kvůli vývoji kyčlí používala látkové pleny (u nás se ještě doporučuje "široké balení" jako prevence). Když jsem začala s papírovými, měla jsem najednou mnohem víc času a taky byl doma větší pořádek (přece jen papírové plíny zaberou mnohem míň místa než látkové, které se skladují namočené před praním, pak se suší, "čekají" na žehlení, věčně v pohotovosti žehlící prkno...), takže jsem byla i víc v pohodě. U druhého dítěte jsem kyčle řešila už tak, že jsem přes papírovou dávala jednu látkovou. Teď už máme plíny jen na noc a naštěstí jedna papírová plína vydrží celou noc bez nehody:o). Pokud to někdo zvládá dva roky jen s látkovými, má můj obdiv.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.