Myslím, že toto je přesný případ, kdy někteří NECHTĚJÍ číst a vnímat to, co bylo napsáno! A pořád dokola. Mám pocit, že je zcela jasné, co chtěla Ivule říct...taky to několikrát vysvětlila. Tak proč to pořád zkoušíte posouvat někam jinam? Kdyby se jednalo o všeobecnou lékařku, která říká: "Některé ženy, když na mě dělají "AAAA", si nečistí zuby a smrdí jim z huby. Je to hnus." Taky s ní budeš souhlasit, že to hnus je, ale zároveň kdybys patřila jen do party, co k této lékařce chodí, nebudeš ráda, že toto vykládá. Co kdyby někdo věděl, že tam chodíš (jen hypoteticky)? Budeš potom chodit a přesvědčovat, že tam sice chodíš, ale z huby ti nesmrdí???? Taky to považuji za pokud ne neetické, minimálně za nevhodné....a to včetně osobního hodnocení. Navíc já nejdu ke gynekologovi proto, aby se zaobíral stavem mých vnějších pohlavních orgánů a vytvářel si na ně názor, který byť anonymně sděluje světu. Jdu tam s problémem jiným nebo jen na preventivní prohlídku. A zájem Bibi o oholené či neoholené orgány by byl na místě pouze v případě, že by to mělo vliv na výkon jejího povolání. A i v tomto případě by to neměla veřejně ventilovat.
Předchozí