Milá maminko, nedá mi nereagovat.Tři děti jsem odchovala na látkových plenách a jsem velmi ráda,že existují papírové - protože tu úsporu času jste nezohlednila vůbec.A ta je nejpodstatnější.Jinak musím říct, že zhruba 30 plen jsem měla u jednoho dítěte na den,max 1,5dne. O protečení řídké stolice mohu vyprávět i dnes.Má dcera je plně kojena a i ve čtyřech měsících kaká(sice jednou za tři dny) pouze hnědou vodu.Látkové pleny jsem chvíli používala,protože jsem myslela,že má alergii - nebyla - a takto zašpiněné oblečení se musí vyvařovat, jinak to dolů nesleze.Chvála papírovym plenám. P.S. Na jedno spláchnutí záchodu se spotřebuje 3-5litrů vody. Iva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.