Vážně mi připadá legrační, jak se čas od času někde objeví "žhavé ekologické téma" - teď např. papírové plenky - a lidé, ochotní za něj "kopat". Můj názor je takový, že neekologickým aktivitám se dnes prostě vyhnout nelze, i ty papírové pleny se přece perou v neekologickém pracím prášku. :o) Poznámka s vložkami mi přijde hodně na místě. A lze zajít ještě dál... plastové lahve jsou neekologické, vůbec všechny obaly z umělých hmot; tetrapack je neekologický, všechny ty tuby od krémů a šampónů jsou samozřejmě také krajně neekologické. A ty pokácené stromy? Kupujete noviny, časopisy, knihy? Používáte toaletní papír? Koupíte si sušenky v papírové krabici? To stromy nebolí? Kvůli tomu neumírají?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.