Je zajímavé, že o látkových plenách - potažmo o jejich "časové náročnosti" - jsou nejvíce přesvědčeny maminky, které hned od narození miminka balí do papírových plen!!! Já jsem do látkových plen balila obě své děti (mladší se narodila, když starší byly dva roky a kousek) a samozřejmě je budu používat i u toho třetího. Přijde mi to prostě přirozenější a šetrnější. Jen přidám jeden argument k článku - pleny stačí prát na 60°C a žehlit se nemusí!!!! Stačí přežehlit složené - obojí jsem si ověřila u dvou dětí. U všech "starých ověřených postupů našich babiček" je totiž potřeba se taky ptát "proč". Navíc nejsem zcela přesvědčena, že je tak málo maminek, které používají látkové pleny. Ale najdou se spíš asi na vesnici.... Zkuste to prostě jen vyzkoušet a nemyslet si hned zkraje, "že to přece je děsný".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.