To by mě zajímalo, jak vypadají pokakané plenky vyprané na 60. Kecám, já vím, že to vyprat nejde... Dvě děti /1990, 1992/ jsem měla na látkových plenách a rozhodně jsem nemohla prát ob den, protože se od narození doporučovalo široké balení, tj. 4 plenky. Takže jsem se dostala i na 60 za den... Díky PP beru péči o své nynější dítko jako pohodovou procházku. Mimochodem, Sosane, tady u nás se o mzdě 100 Kč/hod většině lidí ani nesní...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.