Používala jsem přes den látkové pleny a na noc, návštěvy či procházky jednorázovky. Měla jsem kýbl s víkem, tak pleny nesmrděly a použila jsem do kýble prášek na namáčení, takže se vyprali dobře i ty pokakané. Tři měsíce jsem prala na 90, pak už to opravdu stačí jen na těch 60. A rozhodně jsem neměla všude pleny. V koupelně mi stál pouze ten kýbl a co se vypralo jsem pověsila do sušárny. Hned jak jsem to posbírala ( večer ), tak jsem to hned poskládala, nebo skládal manžel a přežehlila vrchní stranu. Připadám si dost praktická, protože mi to tolik času, jak popisujete nezabralo a vyčerpaná jsem z toho také rozhodně nebyla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.