Od začátku jsem měla problém s kojením. Malá brečela a to pořád. U prsu, bez prsu - prostě pořád. Vydržela jsem to, ikdyž jsem s tím chtěla tisíckrát praštit! Podržela mě moje máma a a to asi v tu nejvhodnější chvíli. Po 3 měs. se malá uklidnila, udělaly jsme si svůj rytmus a zvládly jsme to. Kojila jsem plně skoro 7 měs. A ty noci. Těch neprospaných nocí, těch bylo !! Jsem na to ale právem hrdá, opravdu. Kojím dodnes. Sice jen jednou denně, ale přece.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.