| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nebojte se látkových plen (několik argumentů a čísel)

Ano, presne tak, proto latkove pleny nepouzivam. U prvniho diteti jsem pouzivala latkove pleny (i z financnich duvodu) asi mesic. Byla jsem po tezkem porodu, mimino-nespavec a k tomu latkove pleny. Manzel nejdriv ptal, zda by nebylo lepsi pouzivat papirove, pak je koupil, a nakonec me serval, ze jestli jeste jednou uvidi na miminu hadrovou plinku, bude zle. Protoze normalne tak nevyvadi (asi jsem fakt vypada dost hrozne), jsem se sice lekla, co by mohlo nasledovat,ale rozhodla najit na internetu nejake informace o tom, ze latkove pleny jsou pro dite lepsi a presvedcit o tom manzela. Ja sama o tom presvecena byla, prece v papirovych pokozka nemuze dychat. Mimi melo hrozne opruzeniny ale nazor detske lekarky byl totozny s mym,ze jsem mela zustat u latkovych plen, jen vice vetrat zadecek, a proto jsem vetrala a vetrala... a hledala neco na internetu o opruzeninach. Nasla jsem toho hodne, treba clanek nejakeho odbornika-Cecha o tom, ze opruzeniny vlastne vyvolava urcity druh bakterii, ktere zustavaji v latkovych plenkach a proto, aby se jich clovek zbavil, musi pleny vyvarit (tolik a tolik % bakterii bude zniceno), dat susit na slunce (zase %) a dukladne vyzehlit horkou zehlickou(zase %). A proto odbornik doporucoval udelat vsechny 3 veci dohromady, tim znicite bakterie na 99%! No super! Tak me napadlo, ze v NOVE PAPIROVE PLENE bakterie nebudou na 100% a uz u tech plen jsem zustala naporad.
Musim dodat, moje mimi melo velmi velmi citlivou pokozku, opruzeniny jsme obcas mely i pozdeji,s papirovymi pleny, ale ne tak hrozne, mokvajici a pres cely zadecek. Cim chci rict, ze pro nas byly lepsi pleny papirove, ale jak pisete,nektere zadecky bez problemu zvladaji i pleny latkove, pry i nezehlene.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.