...navrhuje nad něčím se zamyslet.... - no tady mi to navrhuje se zamyslet nad tím, že bych se vrátila zpět do let našich babiček a kašlala na pokrok. To je správné? :-) Je to fajn, co všechno jsme kdysi dělaly my nebo naše babičky, ale proč si život stěžovat, když jde pokrok dál k tomu, abychom si život ulehčovaly... No kvůli ekologii... já věřím, že i tohle bude někdy v rámci pokroku vyřešeno, protože nikdo na světě by asi nechtěl, aby Země skončila. Nevím, co vlastně měl článek za úmysl. Protože v záhlaví je psáno - nebojte se látkových plen... a ve článku popis rozvěšování počůraných plen na šňůry a pokakaných několik hodin namočených v kbelíku... což mi zní spíš jako odstrašující případ :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.