Nasemu synovi jsem zacala davat papirove pleny pres noc od 6 mesicu a jednou byl opruzen i kdyz jsem mu casto menila plenu tak i presto byl opruzen tak jsem mu zacala davat pleny bavlnene a za dva dny po opruzeni ani stopa. Kdyz jsem to rikala nasemu panu doktorovi tak rikal ze je urcite alergicky na papirove pleny tak po ruznych vysetreni se zjistilo ze je alergicky na papirove pleny. A nakonec jsem si velice rychle zvykla na pleny bavlnene. Nejake prani a zehleni mi vubec nevadilo hlavne ze se maly netrapi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.