Monty souhlas ! tAKÉ moc nechápu proč tyhle zaprášené věci dnes tolik jedou. Kdo je vlastně poslouchá? 30 - níci ? nEBO MLADŠÍ? Já tuhle "hudbu" tolik nesnáším, právě proto že za komoušů nic jiného nehráli, mám to naposlouchané do smrti.. Scháněli jsme alternativu, jak se dalo, z Madˇarska, kopírovali kazety.. A dnes si můj muž pustí k práci na compu Holky z naší školky a já můžu vyletět z kůže... "co blbneš, vždyt je to sranda.." říká, a já nevím jestli nemám tedy smysl pro humor, nebo o čem to celé je.. více alternativy!! věrka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.