| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo živí zombíky?

Četla jsem hodně diskusí, asi i starých, kde se mi tvoje názory dost líbily, i když mnohde s tebou většina nesouhlasila, viz článek o vjezdu s kočárkem do obchodu. Měla jsem za to, že tě rozčilují lidi, kteří si stěžují, nebo si myslí, že mít nebo nemít je jejich právo. Proto mě dost udivilo, jak tě dokáže rozházet, co lidi poslouchají. Nevím, je mě 33, připadám si celkem normální,a Michala Davida jsem v x letech přímo milovala, proto můžu jeho písničky poslouchat i teď, i když spíš ty staré ze sentimentu, nové vlastně ani neznám. Také jsem si koupila minulé vánoce Michala Penka, protože jsem ho jako puberťačka milovala a chtěla jsem si ho poslechnout znovu. Nepouštím si je každý den, ale občas mě chytne taková nálada. Ale nikdy jsem si tyto zpěváky nespojovala s komunisty, spíš s obdobím dospívání, lásek atd. Vondráčkovou nemůžu ani vystát ale přesto si myslím, že má právo zpívat, protože se to někomu líbit může. Dyť kdo může soudit, co je ještě umění, hezká hudba a co už je úchylné? Mě zase připadá úchylná hudba, kterou poslouchají moje děti, kdy ještě Kabáti jsou celkem slušní, a sprosté slova v jedné písničce jsou omezeny počtem třeba pět. Jsou mnohem brutálnější skupiny, přesto mezi puberťákama CD frčí, a ať se mi to líbí nebo ne, je to jejich hudba. Tak nevím, třeba silvestr na nově má být celý věnovaný Gotovi, což mě děsí, ale můžu se přece bavit jinak a ať se dívá, kdo tuhle zábavu rád, ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.