No tak musim trochu vyvratit Tvoje tvrzeni - radio neposloucham ani televizi si nepoustim. Z netu stahnu skoro vse co vyjde v Cechach nove, mp3 nebo jako ukazky vydavatelskych firem - naprostou vetsinu hned po poslechnuti uryvku pisnicek smazu, protoze me proste ta hudba a texty nicim neoslovi, nelibi se mi. Ty co se mi libi pres net zakoupim. Nekolik interpretu z tech co vyjmenovala Monty patri k mym oblibencum take - Buty, Havelka, Ebenove, Stivin ..., nekolik z nich neposloucham protoze se mi nelibi, mnoho z nich (ach ja zaostala) vubec neznam, treba Betula Pendula. Jinak samozrejme posloucham i anglicke pisnicky, ale po pravde si i z nich vybiram podobny styl jako byl driv Michal David - tedy zamilovane plouzaky atd. Proste hudbu pouzivam ve chvilich, kdy si chci odpocinout a to u pisnicek, kde se zpiva v lepsim pripade o prerezanych zilach ci jak kdo ma jit do prdele, proste nejde, alespon me ne. Kdyz si chci poslechnout opravdu dobrou hudbu poslechnu si klasiku, tedy hudbu starsi ne o par let ale o par stoleti - prestoze malokdo chce zpatky feudalismus ci monarchii neni (zcela prekvapive?) povazovana dokonce ani za brak. Proc vlastne ? Byly prece take vyprodukovany starymi strukturami za uz svrzeneho a neosvedceneho a neoblibeneho rezimu a taky mnozi z nich spolupracovali s "temi nahore". Tak asi se to stoletimi nejak ohladi ci co ... :-))))))
Předchozí